Kies voor jezelf – voel je energiek en betekenisvol

Wil je achter je eigen keuzes staan? Ben je eigenlijk wel klaar met je aanpassen en voldoen aan de verwachtingen van anderen? Wil je plezier hebben in wat je doet? Er energie van krijgen? Wil je authentiek zijn en voldoening voelen?

Dat is mogelijk met dit traject: Kies voor jezelf, voel je energiek en betekenisvol

Herken je dit?

Je begon enthousiast aan deze baan, maar ontdekte dat de inhoud van dit werk en de sfeer binnen het bedrijf niet passen bij wie jij bent. Toch doe je enorm je best. Je verliest je humor. En komt elke dag te moe thuis om op zoek te gaan naar werk wat beter bij je past.

Je hebt je verheugd om vóór het donker nog een mooie route te fietsen zodat je hoofd wat leger raakt. Voor je je om gaat kleden, kijk je nog even journaal. Een uur later zit je nóg op de bank. Inmiddels is het buiten donker. Fietsen kan een andere dag wel, denk je.

Vanuit jouw expertise word je gevraagd mee te denken met een project. Uiteraard zeg je geen nee. Jouw bijdrage wordt gewaardeerd en voor je het weet, willen anderen ook advies van jou. Je vrouw klaagt dat je veel weg bent. Alleen is dit ook waar je je avonden het liefst aan wil besteden?

Je zit al een aantal jaar in een bestuur. Als je eerlijk bent, gaan daar heel wat vrije uurtjes in zitten. Je wil je functie eigenlijk neerleggen maar weet dat ze niet direct een ander hebben en vindt dat je ze niet in de steek kan laten.

Zo kan je prima doorgaan. De kans bestaat echter dat je geleidelijk geen zicht meer hebt op wie je bent en wat je écht wil als je vooral blijft doen wat anderen van je verwachten. Je raakt opgebrand of bore out. En verliest jezelf en je levenslust. Je voelt je ontevreden over jezelf. En het ontbreekt je aan energie en handvaten om hierin iets te veranderen.

hoe zou het zijn als je:

 • helder hebt waarop jij je keuzes wil baseren
 • gaat stoppen met activiteiten waar je wel klaar mee bent, zonder dat er een conflict hoeft te ontstaan
 • nee gaat zeggen tegen een aardig voorstel om met iemand uit te gaan omdat je voor jezelf nog een veel leuker plan had bedacht
 • je sterke kanten kan inzetten voor zaken waar je echt warm voor loopt
 • zin hebt in de afspraken die in je agenda staan en je met evenveel plezier na afloop weer thuiskomt

Dat kan je bereiken met dit traject:
Kies voor jezelf, voel je energiek en betekenisvol

waar kies je voor?

in 5 coachwandelingen in de natuur krijg je inzicht in:

 • wat je nodig hebt
 • waar je nu staat
 • waar jij energie van krijgt en waar het weglekt
 • wat je drijfveren zijn
 • wat voor jou waarde heeft

Je krijgt 5 keer mijn begeleiding buiten en thuisopdrachten om écht authentieke keuzes te gaan maken, voor een energieke en betekenisvolle verandering in een periode van 2 à 3 maanden.

al tijdens dit traject:

 • ervaar je ruimte in je hoofd
 • weet je hoe je je weer op kan laden
 • vind je uit hoe jij het liefst werkt en je vrije tijd invult
 • heb je vrijwel geen afspraken meer in je agenda waar je geen zin in hebt
 • voel je weer meer energie
 • krijg je weer inspiratie
 • werk je op jouw eigen manier en met plezier aan onderwerpen die er voor jou écht toe doen

Blijf niet langer aanmodderen!
Ik kan je helpen jouw leven weer energiek en betekenisvol te leven.

De investering voor dit traject is €515,- (of 2 * €269,-) voor 5 coachwandelingen, thuisopdrachten en oefeningen.

Wat anderen vinden

 • "In een, voor mij essentiële fase naar een nieuwe start, heeft Gaby een belangrijke rol gespeeld. Haar subtiele coaching in de natuur bracht mij bij mijn eigen antwoorden op de vragen die speelden."

  Man, 69 jaar
  Man, 69 jaar
 • "Als ik minder gedrevenheid nastreef ontstaat er meer ruimte, creativiteit en rust in mijn hoofd. Zo’n coachwandeling in de natuur geeft me een ‘lichter’ gevoel. Alsof er een beetje ‘zwaarte’ van me is afgevallen."

  Man, 43 jaar
  Man, 43 jaar
 • "Na altijd te hebben gezorgd en te voldoen aan de verwachtingen van anderen vond ik het tijd om te onderzoeken wat ik zelf eigenlijk wil en belangrijk vind. De wandelingen hebben mij veel opgeleverd."

  Vrouw, 55 jaar
  Vrouw, 55 jaar
 • "Gaby verraste mij met haar coachingsaanpak. Ze leidde me, in de rust van de natuur, naar de antwoorden in mijzelf die ik tot dat moment vermeden had. Een krachtige coach!"

  Man, 60 jaar
  Man, 60 jaar

Veelgestelde vragen

Als ik voor mezelf kies, dan is dat egoïstisch, heb ik meegekregen van huis uit.

Is het waar dat goed zorgen voor je welbevinden – je geestelijke, fysieke en emotionele gezondheid – egoïstisch is? Kan je er écht zijn voor een ander en een waardevolle bijdrage leveren als je moe bent en jezelf opoffert? Of als je je forceert en aanpast ten koste van jezelf?

In dit traject ga je ontdekken wat je nodig hebt om (weer) met voldoening de dingen te doen die jij belangrijk en de moeite waard vindt.

Ik vraag me af of mijn huidige werk nog wel past als ik écht ga doen waar ik energie van krijg.

Soms zijn veranderingen in je huidige werk veel makkelijker te realiseren dan je denkt. Je werkgever is er ook bij gebaat dat jij je werk met plezier blijft doen. En anders is het misschien nodig nieuwe wegen te bewandelen. Om werk naar je zin te maken of te vinden, helpt het als je goed weet waar je naar op zoek bent. Dat kan in dit traject helder worden.

Ik wil wel kiezen voor mezelf maar ik weet eigenlijk niet wat ik wil.

Herkenbaar. Een deel van de mensen die ik coach heeft zo lang de verwachtingen van anderen geprobeerd in te vullen dat ze niet meer weten wat ze zelf belangrijk vinden, waar ze plezier in hebben en wat nou echt de moeite waard is. Door te kijken waar ze nu wel klaar mee zijn of op leeg lopen, ontdekken ze ook (weer) de JA’s achter de NEE’s.

Hoe ziet het traject van vijf coachwandelingen eruit?

Vier wandelingen spreken we af met naar keuze steeds éen of twee weken er tussenin. Tussen de coachsessies in werk je aan een thuisopdracht en oefeningen.

Een maand na de vierde wandeling hebben we nog een vijfde afspraak. Mijn ervaring is dat je bij het zetten van stappen naar wat je nog wil bereiken op oude of nieuwe hindernissen stuit. Blinde vlekken, oude patronen. Daar besteden we in de vijfde coachwandeling aandacht aan; gaat het nu zoals je wil en waar loop je tegenaan als dat niet zo is.
Ik gun je dat je na het traject blíjft kiezen voor jezelf en blijvend de vruchten plukt van je inzichten en inspanningen tijdens het traject.

Waar vindt het coachtraject plaats?

We wandelen in de prachtige natuur van de landgoederen van Arnhem en Oosterbeek, zoals landgoed Mariëndaal, de Oorsprong en de Hemelse Berg. Op verzoek zijn ook andere locaties mogelijk.

Ik heb al veel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan en heb redelijk wat zelfinzicht. Wat leer ik bij jou wat ik nog niet weet?

Ik denk graag met je mee óf en hoe ik je kan helpen bij wat je wil leren. In een gratis korte sessie geef ik je suggesties wat je zelf zou kunnen doen of met welk soort begeleiding.

Ik ga je helpen ook jouw leven weer energiek
en betekenisvol te kunnen leven!

Natuur
Richting
Stilte