ervaringen en reacties

“don’t cry because it’s over, smile because it happened” – Dr. Seuss kinderboekenschrijver

wandelcoachtraject met Gaby

een selectie van ervaringen van mensen die ik heb begeleid in een wandelcoachtraject

Karin uit Arnhem
“Ik stond op een belangrijk punt in mijn leven en wilde keuzes maken zonder mijn “oude ballast” en mijn kritische stem. Na altijd te hebben gezorgd en te voldoen aan de verwachtingen van anderen vond ik het tijd om te onderzoeken wat ik zelf eigenlijk wil en belangrijk vind. Ik voelde onrust, er kwam weinig uit mijn handen en ik had weinig energie. Daarover was ik kritisch naar mezelf waardoor ik me ook weer minder fijn en energiek voelde. Ik had behoefte aan coaching.
Ik koos voor wandelcoaching omdat ik erg hou van wandelen in de natuur en daar het dichtst bij mijn gevoel kom.

De wandelingen hebben mij veel opgeleverd. Ik ben me er bewust van geworden dat mijn kritische stem mij tegenwerkt in mijn zoektocht naar wat ik belangrijk vind. Ik ben milder naar mezelf gaan kijken en ik ervaar meer rust ondanks dat er heel veel veranderingen zijn in mijn leven.

ervaringen met belevingsroutes

Simone uit Arnhem – belevingsroute ‘let’s get lost & be happy’ LIVE
“Mooie wandeling in de stad.
Dankjewel Gaby…  voor deze bijzondere zintuigenwandeling in de stad…
Je ziet hoort ruikt en proeft de stad…  er is zoveel te beleven… “

Betsy uit Velp – belevingsroute ‘unplug & reset’ LIVE Spijkerkwartier Arnhem
“Een bijzondere wandeling op een vroege zondagochtend. De stad lijkt nog te slapen; de stilte in de normaal drukke straten is opvallend.
Door de opdrachten valt je oog op dingen waar je normaal aan voorbij loopt. De tijd vertraagt, er is oog voor detail en schoonheid in kleine dingen. De stad krijgt een ander gezicht en ik word daar onderdeel van. Fijn om te doen. Aan het materiaal dat Gaby gebruikt is te zien, dat zij de wandeling met aandacht tot in de puntjes verzorgt”.

Joost uit Oosterbeek – belevingsroute ‘unplug & reset’ LIVE
“Ik vond de route zeer verrassend, ook al was het bekend terrein! Je richting wordt heel anders ‘bepaald’!

ervaringen met stilte

ervaringen met een “laad je met rust wandeling” op maat
Marianne uit Beekbergen
Dit jaar heb ik mijn (60e!) verjaardag  gevierd door mijn gasten en mijzelf te trakteren op een stiltewandeling “laad je met rust”.
Zowel het overleg vooraf als de begeleiding ter plekke van Gaby was erg prettig; heel rustig en afgestemd en tegelijkertijd duidelijk leiding nemend.
Zelf ben ik wel bekend met mindfulness en wandelen in stilte, maar Gaby had meerdere kleine opdrachten en vragen die ik heel verrassend en inspirerend vond. En waaraan ik nog steeds zo nu en dan moet denken!
Er waren gasten die vooraf wat bezorgd waren of ze zich niet ongemakkelijk zouden voelen zonder te praten, maar het bleek vooral een verademing.
Kortom: Een absolute aanrader om op deze bijzondere manier een mijlpaal te vieren!! 

Wil je iets vragen? Twijfel je nog of een activiteit iets voor jou is? Neem gerust contact met me op

Pin It on Pinterest