+31 6 43164482 gaby@stiltecoaching.nl

over mij

aangenaam, ik ben Gaby en ik ben benieuwd wie jíj bent…

missie

Ik ben Gaby Hutjes. Ik wil graag bijdragen aan een waardevolle wereld. Zo vind ík het onder andere waardevol als wij, naast alles wat we moeten doen, energie en inspiratie overhouden om óok onze dromen vorm te geven. De wereld maken we mooier, beter en kleurrijker als onze dromen gestalte krijgen. Toch raken we vaak ver van onze dromen en verlangens vandaan, laat staan dat we ze kunnen leven, door hoe druk we zijn, met wat er moet, wat er van ons verwacht wordt en door goed te zorgen voor anderen. We zijn moe, voelen onrust en komen niet toe aan wat we werkelijk willen. Soms voelen we zelfs niet meer wat we nodig hebben. En kiezen we ervoor om door te gaan.
Het is mijn missie om mensen hun rust, energie en inspiratie weer te laten ervaren. Dat doe ik met respect, compassie en creativiteit.
Je zintuigen en de (stads)natuur kunnen daar een grote bijdrage aan leveren.

natuur
Zelf heb ik ervaren hoe fijn en heilzaam het voor mij was om in moeilijke periodes in mijn leven de natuur op te zoeken, voor me uit te staren, een stuk te lopen of een hele poos naar een bloem of een kevertje te kijken. De geur van hei op te snuiven of hars van gezaagd hout. Een vogel te volgen in de lucht. De regen te horen vallen op de bladeren van de bomen rondom. En het voornaamste wat ik daar vond, door buiten te zijn en te kijken, horen en ‘proeven’, was eigenlijk rust en stilte. Het punt in mezelf waarop mijn gedachten niet meer de overhand hadden, maar waar ik samenviel met waar ik was, opging in het kijken, verwonderen, voelen. Ik zou het nu de stilte in mijzelf en om mij heen noemen. En natuurlijk was het daar niet altijd stil, in de zin van dat er geen geluiden te horen waren. Sowieso de geluiden van de natuur zelf, ritselen van bladeren, vogels, een schorre roep van een kraai, de wind door de naaldbomen. Maar ook helikopters van militaire oefeningen, geluiden van de provinciale – of snelwegen en soms bulldozers of kettingzagen. En ook in mijzelf waren er geluiden, gedachtes, sensaties. Maar ik was aanwezig in het moment en voor dát moment niet bezig met de moeilijkheden die ik in mijn leven ervoer. 

kan ik iets betekenen?

samenwerking en inspiratie

Samen bereik je meer dan alleen! Heb je ideeën, wensen, wil je samen met mij iets organiseren of heb je behoefte aan inspiratie of input? Wil je een training in de natuur? Ik denk graag met je mee. Laten we kijken wat voor moois we neer kunnen zetten. Bel of mail me voor een afspraak om al wandelend te verkennen hoe we plannen concreet gaan maken.

Voor Yogafestival Arnhem, Stilte Ned.werk, de Dag van de Stilte, het VlinderHuys Amersfoort, Fête de la Nature, Geluksroute Arnhem / geluksroute 026 en diverse zakelijke en besloten bijeenkomsten heb ik trainingen, workshops en activiteiten ontwikkeld en georganiseerd, variërend van avontuurlijke wandelingen tot verstilde schrijfopdrachten.
Ik nam deel aan Waerbeke conferentie ‘Vrede kun je leren’, trefdag voor stiltemakers, Symposium Stiltegebieden en Wandelfestival Dominicanenklooster Zwolle.

samenwerking in wandelcoaching
Ik werk samen met Pelgrimshuis Antonius in Nijmegen, waar ik medio 2019 wandelcoaching geef.

Wil je ook met mij samenwerken? Ik ben heel enthousiast over wat er door samenwerking tot stand kan komen. Neem gerust contact met me op.

kunnen we samen iets organiseren of heb je behoefte aan inspiratie of input?

Pin It on Pinterest