Laad je met rust! cadeau

Ter ere van lancering nieuwe site

Yay, stiltecoaching is weer in de lucht.

Na meerdere geslaagde hacks stonden site en e-mail tijdelijk in quarantaine. Ik ging op zoek naar een fijne en professionele partij om samen aan een goede, veilige en aantrekkelijke nieuwe site te werken. Dik tevreden over de samenwerking met het team van WP Masters.

Kijk zelf naar het resultaat.

wandelcoaching

Fijn om te kunnen laten zien op de site wat er gebeurt tijdens de wandelcoachsessies. Uit de mond van de klant:

“Ik stond op een belangrijk punt in mijn leven en wilde keuzes maken zonder mijn ‘oude ballast’ en mijn kritische stem. De wandelcoaching heeft mij veel opgeleverd.

Ik ben milder naar mezelf gaan kijken en ik ervaar meer rust ondanks dat er heel veel veranderingen zijn in mijn leven. Ik weet weer dat ik op mezelf kan vertrouwen.”

Spreekt mijn wandelcoaching-aanbod je aan? Mail of bel me! Twijfel je? Probeer kosteloos een korte sessie.

cadeau

Wil je ook in aanmerking komen voor mijn cadeau ter ere vd lancering van de nieuwe site stiltecoaching: een laad je met rust! – wandeling voor 2 personen krijgen?

Het is eenvoudig: Ken je iemand (of misschien jijzelf wel) voor wie mijn wandelcoaching-aanbod interessant kan zijn? Breng mij dan met hem/haar in contact.

Als daar een afspraak uit volgt, ter oriëntatie of een kosteloze korte sessie, dan krijg je voor 2 personen een laad je met rust! – wandeling van mij cadeau!

wat zo’n laad je met rust! – wandeling je oplevert?

Nou, dit:

“Ik voel rust en heb óok veel energie gekregen.”

ken je iemand die interesse kan hebben in mijn aanbod? Misschien jijzelf wel. En wil je een laad je met rust! – wandeling cadeau?

Fijn als je het laat weten! Ik ga graag met jullie op stap.

Copyright foto lancering site stiltecoaching: Gaby Hutjes

Natuur
Richting
Stilte