gratis

“waarschijnlijk waren volmaakte eenzaamheid en innerlijke rust de beste geschenken die de maan een mens kan geven.” – Haruki Murakami

gratis

Ik ben dol op cadeautjes, zowel om te geven als om te krijgen. Hier vind je de dingen die ik gratis aanbied. Misschien zit er wat voor je bij. Hopelijk geniet je er net zo van als ik.
Scroll naar beneden en lees er meer over.

  • gratis kleine sessie
  • gratis mini belevingsroute – ‘unplug and reset’
  • gratis veldbloemen
  • gun jezelf een moment voor jezelf, gratis

Maak jij niet de keuzes die je zou willen maken? Ben je het contact met je eigen ambities kwijt?

Plan dan gelijk een gratis kleine sessie

gratis kleine sessie

Wil je gecoacht worden om weer contact te maken met je drijfveren, zodat jij gaat kiezen de dingen te doen waar je energie van krijgt en blij van wordt?

In een gratis kleine sessie reik ik je alvast een eerste stap aan om weer in contact te komen met je drijfveren zodat je authentieke keuzes kan maken.

gratis kleine sessie plannen?

mini belevingsroute – unplug and reset

Wil je even los komen van de dagelijkse sleur? Op adem komen en nieuwe energie opdoen? Een korte tijd offline gaan en het leven ‘aan’ zetten?

Ga dan op belevingsroute met jezelf!
Duur: dat bepaal jij. Bijvoorbeeld een half uur als lunchpauze. Toch kan je in 10 minuten ook al genieten van meer rust en inspiratie.

veldbloemen

Mijn visitekaartje kan je planten! Heb je een visitekaartje van mij gekregen? Een papieren rondje met een groen logo? Het is gemaakt van groeipapier. In het papier zitten zaden van veldbloemen. De stempel met het logo van stiltecoaching is van wateroplosbare inkt.

Neem de gegevens van stiltecoaching over in je adresboekje of telefoon en laat het visitekaartje een tweede leven beginnen. De zaadjes wachten er op. 

gun jezelf een moment voor jezelf

Ken jij dagelijks momenten waarop je even niks hoeft van jezelf?
Of ren je maar door. Van afspraak naar afspraak, van emotie naar gedachte, naar overtuiging.

Gun jezelf een moment van helemaal niets doen. Het is gratis…
Zie hoe het leven zich ontvouwt.

Vind je het lastig om helemaal niets te doen?

Wen er dan geleidelijk aan, door alleen al met aandacht een kop thee te zetten en te drinken, naar buiten te kijken of op te schrijven wat er in je om gaat.

Probeer je neiging om te multitasken en ondertussen je telefoon te checken of andere afleiding te zoeken te weerstaan.

Kijk eens hoe dat is.

Heb je interesse in een gratis kleine sessie of mini belevingsroute? Vul je contactgegevens in. Ik val je niet lastig met mails en stuur je evenmin mijn e-zine.

Pin It on Pinterest