belevingsroutes

“echte avonturen kun je niet downloaden” – Loesje

inspiratie

Ben je toe aan nieuwe inspiratie, wat voeding voor je geest en wil je je eigen creativiteit een boost geven? En ben je niet bang om even offline te gaan? Loop dan eens een belevingsroute. Dat kan alleen, gewoon vanuit je huis of op een favoriete plek. Maar het kan ook met een groep.
Regelmatig organiseer ik belevingsroutes met een speciale focus. En mocht daar niet bij zitten wat je zoekt, of wil je het uniek, dan maak ik een belevingsroute voor jou persoonlijk.

“om de buurt te leren kennen ben ik mijn kat gaan schaduwen” – Loesje

belevingsroutes

  • gratis mini belevingsroute – unplug and reset
  • belevingsroute – unplug and reset LIVE
  • belevingsroute – let’s get lost & be happy LIVE
  • belevingsroute – to see things new
  • unieke belevingsroute – persoonlijk of zakelijk (op maat gemaakt)

beleving

Alle routes hebben een eigen focus. Wat voor allemaal geldt, is dat we kiezen waar we nieuwsgierig naar zijn, op zoek gaan naar (stads)natuur en aantrekkelijke opdrachten doen waarbij we volop onze zintuigen gebruiken.
Doordat je zelf bepaalt waar je heen gaat, hoe vaak je afslaat, welke opdrachten je kiest en zo je eigen avontuur ‘maakt’, kan je een belevingsroute heel goed meerdere keren lopen en zal deze toch steeds weer anders zijn. Al is het alleen al door wat je onderweg tegenkomt, welk weer het is en hoe je die dag in je vel zit. Toch kan het zijn dat je iets anders zoekt, een thema hebt of iets unieks wil. Bijvoorbeeld een route op een plek die bijzonder is voor je of die speciaal voor jullie gezin is ontworpen. Laat het me weten, dan maak ik een belevingsroute voor jou of jullie persoonlijk.

Wil je samen met anderen een route lopen? Of vind je het lastig om het in je eentje te doen?

belevingsroute – unplug & reset

Bij ‘unplug & reset’ draait het om even los komen van de dagelijkse sleur. Op adem komen en juist weer nieuwe energie opdoen. Een paar uur offline gaan en het leven ‘aan’ zetten.

belevingsroute – let’s get lost & be happy
Geluk is het thema van deze route. Loslaten waar je naar toe wilt en verrassende ontdekkingen doen waar je dacht het te kennen. Niet precies weten waar je uitkomt maar onderweg vanalles beleven. Geluk zit onder je schoenzolen. 

belevingsroute – to see things new

Kijken! Daar gaat deze belevingsroute over. Hoe kijk je naar de wereld om je heen? Hoe bepaalt jouw blik hoe je ervaart wat je meemaakt? Geen strenge kost, maar suggesties die je ‘geest verruimen’ en je uitnodigen dingen op een nieuwe manier te zien. Inspirerend. Misschien brengt het je op nieuwe ideeën. En in ieder geval kom je met leuke foto’s thuis.

uniek avontuur

Een persoonlijke belevingsroute, afgestemd op jullie thema, specifieke locatie of wensen. Rustig of actief. Met extra opdrachten of heel laagdrempelig. Contemplatief of met een wedstrijdelement. Een unieke ervaring die op maat voor jullie wordt ontwikkeld.
Bel of stuur me een mail als je met gezin, familie of vrienden op pad wil.

ervaringen

van deelnemers aan een belevingsroute

“Ik vond de route zeer verrassend, ook al was het bekend terrein! Het gaf mij een verfrissende blik op mijn omgeving.” – Joost

“Dank voor de mooie wandeling in de stad. Bijzondere zintuigenwandeling” – Simone

“Door de wandeling en de subtiele opdrachtjes kwam ik tot rust en dat gaf ruimte voor anders waarnemen… Het heeft me geleerd dat het eigenlijk niet moeilijk is om af en toe eens uit de waan van alle dag te stappen en met aandacht naar jezelf en je omgeving te kijken” – Bart

“Een bijzondere wandeling… De tijd vertraagt, er is oog voor detail en schoonheid in kleine dingen. De stad krijgt een ander gezicht en ik word daar onderdeel van.” – Betsy

“In één woord: verrassend!” – Tonny

Meer ervaringen

ontdek zelf hoe je nieuwe inspiratie opdoet op bekende plekken, anders door een vertrouwde straat loopt en weer met een frisse blik om je heen kijkt.

Pin It on Pinterest