+31 6 43164482 gaby@stiltecoaching.nl

agenda

neem jezelf mee op avontuur

agenda activiteiten stiltecoaching

2019

• nieuw •
gratis kleine sessie
Wil je gecoacht worden om weer contact te maken met je drijfveren, zodat jij gaat kiezen de dingen te doen waar je energie van krijgt en blij van wordt? In een gratis kleine sessie reik ik je alvast een eerste stap aan om weer in contact te komen met je drijfveren zodat je authentieke keuzes kan maken. maximaal 30 minuten waardevolle tijd van jou en mij. Gratis kleine sessie plannen?

augustus
• do 29 aug 10:00u ‘stap naar je innerlijke rust’, laatste van de serie van 3 coachwandelingen in kleine groep, Hoeve Klein Mariëndaal, Arnhem
meelopen met een losse wandeling is ook mogelijk
Aanmelden voor de wandeling graag via mail. Aanmelden kan tot uiterlijk één dag voor de wandeling tot 16:00 uur. Gaat door bij minimaal 2 deelnemers. Aanmelden is noodzakelijk, zodat ik je kan informeren als er wijzigingen zijn.

augustus
• zomeractie •
20% korting op individuele wandelcoach-sessie
15% korting op wandelcoach-traject

september, oktober, november
• data vd wandelingen en workshops wordt spoedig bekendgemaakt
bel me even 0643164482 of stuur me een mailtje als je het eerder wil weten

leuk als je mee doet!

Ik ontmoet je graag.

“geluk zit onder je schoenzolen” – Gaby

In mijn praktijk stiltecoaching kan je terecht voor wandelcoaching, verstilde activiteiten en belevingsroutes in de natuur of in de stad. Als wandelcoach loop ik naast je en maken we gebruik van de rijkdom en kracht van stilte en laten ons verwonderen door de schoonheid en wijsheid van de natuur.
Daarnaast geef ik trainingen in de natuur aan groepen en teams met een focus op ontspannen leven en werken, herstellen van stress en (h)erkennen wat je zelf nodig hebt.

Zie ik je bij een gratis ommetje, een workshop, een live belevingsroute of een intakegesprek voor wandelcoaching? Of wil je nog iets weten?

Pin It on Pinterest